Retourbeleid

Artikel retourneren?

Na ontvangst van je bestelling kun je deze binnen 14 dagen herroepen. Neem hiervoor contact met ons op. Daarna heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. Als het product in goede staat wordt geretourneerd, krijg je het volledige bedrag terug, maar de kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Zorg ervoor dat het product met alle accessoires en in de originele staat en verpakking wordt geretourneerd, als dit voor redelijkerwijs mogelijk is. Als je van dit recht gebruik wilt maken, neem dan contact met ons op via info@mijngoedekoopjes.nl.

Stuur ons een e-mail en voeg (een foto) van het herroepingsformulier / papier toe, dit moet ook altijd bij het product dat je retourneert worden bijgevoegd. Als je geen printer hebt, schrijf dan je naam, ordernummer en de reden voor de retour op een papier en voeg deze bij het product. Zonder deze informatie kunnen we je retouraanvraag niet in behandeling nemen. Zodra we het product in goede staat hebben ontvangen, zullen we het bedrag binnen 14 dagen terugstorten.

Artikel defect?

Mocht het artikel dat je hebt ontvangen defect blijken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. In sommige gevallen is het wellicht niet nodig om het product daadwerkelijk te retourneren.

We verzoeken je in dat geval een duidelijke foto of filmpje van het defect te maken en deze naar ons toe te sturen. Dit helpt ons om het probleem beter te beoordelen en je sneller van dienst te kunnen zijn.