Slimme energiezuinige tafellamp - product specificaties

De sfeervolle tafellamp met touch knop, voice control en music sync

Creëer een sfeervolle setting of juist een ontspannen omgeving om tot rust te komen. Dat is wat deze unieke tafellamp biedt. Deze unieke en elegante slimme lamp brengt de ultieme sfeer gecombineerd met eindeloze opties om hem volledig te personaliseren.

Producteigenschappen

 • Vele toepassingen: Deze tafellamp is toepasbaar waar jij maar wil; op je bureau, salontafel, kast of zelfs als wake-up lamp op jouw nachtkastje!
 • Touch knop: De speciale touch knop zorgt ervoor dat jij elegant en eenvoudig je tafellamp kan bedienen
 • Voice control: Met deze functie is de tafellamp spraak gestuurd en bedien je hem heel eenvoudig met je stem
 • Music sync: Pas je lichteffecten aan op je favoriete muziek zodat het licht meedanst op de maat van de muziek
 • USB-C gevoed: De tafellamp is USB-C gevoed en verbruikt slechts 8 Watt
 • Dimbaar via app: Door het gebruik van de Hoftronic Smart App is de lichtbron instelbaar
 • Seamless pairing: Voor het maken van verbinding met jouw WiFi netwerk gebruikt de tafellamp zowel WiFi als Bluetooth. Hierdoor lukt het verbinden altijd!
 • Timer: Met de timer functie schakel jij je lamp op een bepaalde tijd in op een door jouw gekozen kleur
 • Scènes: Door middel van verschillende vooraf ingestelde scènes, pas je eenvoudig de kleuren van je lampen aan. Uiteraard kun je zelf ook scènes maken die het best bij jou passen
 • Groeperen: Je kunt verschillende lampen toevoegen aan groepen en deze eenvoudig bedienen met meerdere slimme lampen tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld alle lampen in de woonkamer tegelijk van kleur laten veranderen, dimmen of in- en uitschakelen
 • Vanuit overal te bedienen: De tafellamp is overal bedienbaar in combinatie met het gebruik van je Hoftronic Smart App

Touch knop

De tafellamp is voorzien van een speciale touch knop aan de bovenzijde. Hiermee kun je eenvoudig het licht aan of uit zetten of switchen tussen de 15 vooraf ingestelde lichtscènes. Je vindt een overzicht van al deze lichtscènes terug in de handleiding.

Kies voor een mooie zonsondergang met de 'Sunset glow' scène, een kleurrijk feest met de 'Christmas' scène, knisperend en knus haardvuur met de 'Flame' scène of waan je aan zee met de 'Sea wave' scène. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze tafellamp. Overigens is deze niet enkel geschikt om neer te zetten op een tafel maar denk ook eens aan je bureau voor extra concentratie, op je slaapkamer voor een romantische sfeer of als wake-up lamp, in je badkamer voor een relaxmoment of als sfeermaker op je feestje.

Voice control

Met deze spraakgestuurde tafellamp heb jij de regie in handen! Geef een opdracht door deze uit te spreken en de lamp zal hier gehoor aan geven. Geniet van het bedienen van de lamp met je stem en geef hem opdrachten zoals 'Zet de haardverlichting aan', 'Toon een regenboogeffect' of 'Stel de kleur rood in'.

Music sync

Klaar voor een feestje? Of juist in de stemming om tot rust te komen? De Lamp is geschikt voor ieder muzikaal moment! Gebruik hem als feestverlichting op de achtergrond zodat de kleuren mee schijnen op de maat van de door jouw gekozen muziek of gebruik de rustige lichtscènes wanneer je toe bent aan ontspannen muziek. Je verandert elke beat in een lichteffect en tovert op deze manier elke ruimte naar wens om naar jouw ideale stemming of situatie.

De knop die aan de basis van de tafellamp te vinden is kun je gebruiken om de lamp te koppelen aan de app of om te switchen tussen 7 muziek modi:

 1. Beat (Rock)
 2. Beat (Jazz)
 3. Beat (Classic)
 4. Roll (Alongclock)
 5. Roll (Inversecolor)
 6. Energy
 7. Spectrum

Flow Color technologie

De verwerkte Flow Color stripverlichting in de lamp, is een lichtstrook voorzien van een IC-chip, wat staat voor onafhankelijke controle. Deze RGB kleuren zorgen voor een prachtig kleurenpallet om je perfecte sfeer te creëren. De 'Do it yourself' optie geeft jou de mogelijkheid om een eigen kleurinstelling te maken via twee versies.

Er zijn 9 onafhankelijke kleuropties die kunnen worden aangepast in de lamp. Via de app selecteer je één kleur naar jouw voorkeur uit de 16,5 miljoen kleuren. Deze doe-het-zelf-modus wordt weergegeven bovenaan de "Scene"-pagina.

Ook is er een optie om een persoonlijke dynamische kleur in te stellen. Er zijn 7 verschillende kleuren die kunnen worden aangepast en je kunt er 7 verschillende dynamische modi in kiezen.

Timer

Je kunt de lamp gebruiken als geheugensteuntje door licht op een bepaald tijdstip te laten knipperen maar je kunt hem ook na een bepaalde tijd laten inschakelen. Denk aan de situatie wanneer je niet thuis bent; je laat de lamp inschakelen zodat inbrekers denken dat er iemand thuis is.

Tientallen smart functies

Koppel de smart tafellamp aan de gratis Hoftronic Smart app en je krijgt toegang tot tientallen smart functies. Zo haal je het maximale uit je smart verlichting. Een kleine greep uit deze smart functies zijn:

 • Planningen: Door planningen te maken kun je de LED tafellamp automatisch aan laten gaan op ingestelde tijden. Hierdoor kun je zorgen dat de verlichting aanstaat wanneer je thuiskomt, of de lamp gebruiken als wake-up light. Ook ideaal als beveiliging van je woning tegen insluipers
 • Geofencing: Laat de slimme verlichting reageren op basis van jouw locatie. Verlaat je het huis? Dan schakelt je verlichting automatisch uit. Kom je weer thuis? Dan wordt je verwelkomd door jouw favoriete lichtscene. (alleen beschikbaar op IOS besturingssystemen)
 • Op basis van het weer: Laat de lichtkleur veranderen op basis van het weer. Is het buiten koud en guur? Dan zorgt deze tafellamp voor wat extra warmte in huis
 • Koppelen aan smart assistent: via de Hoftronic Smart app koppel je de slimme verlichting eenvoudig aan je slimme assistent. Hierdoor kun je de tafellamp bedienen met je stem: “Oké Google, zet mijn woonkamer verlichting aan”

In de gratis Hoftronic Smart app vind je nog veel meer smart functies. Download deze via de Google play of Apple app store.

Seamless connect, gegarandeerde connectie

Seamless connect is het altijd slagen van het koppelen van de tafellamp aan het 2,4 GhZ WiFi netwerk. Dit komt doordat de lamp zowel gebruik maakt van WiFi als van Bluetooth. Bluetooth gebruikt de lamp om connectie te maken met het netwerk. Dit werkt als volgt: wanneer de lamp aangaat, zoekt hij naar Bluetooth signalen in de buurt. Logischerwijs vindt deze dan je smartphone. Vervolgens maakt de tafellamp connectie met je smartphone en haalt deze de netwerkgegevens op van je smartphone. Deze stuurt hij naar de lamp en deze maakt vervolgens connectie met het WiFi netwerk. Op deze manier is de connectie altijd gegarandeerd.

Jarenlang plezier

De tafellamp wordt compleet geleverd inclusief alle instructies waardoor het installeren een fluitje van een cent is! Omdat wij de beste kwaliteit materiaal gebruiken garanderen wij een product dat voor jarenlang plezier zal zorgen en bieden wij maar liefst 2 jaar garantie.